AYVALIK PLAJINA, MAVİ BAYRAK ve A+ ÖDÜLܔ

AYVALIK PLAJINA,  MAVİ BAYRAK ve A+ ÖDÜLܔ

Ayvalık ilçesi Engürü Sahilkent Sitesinin ‘Mavi Bayrak ve A + Ödülü’ alması yapılan bir törenle açılışı yapıldı, temizliğin ve kalitenin simgesi olan Mavi Bayrak göndere çekildi.

Ayvalık ilçesi Engürü Sahilkent Sitesinin ‘Mavi Bayrak ve A + Ödülü’ alması yapılan bir törenle Engürü Sahilkent Sitesine ait Palmiye Plajının açılışı yapılıp, temizliğin ve kalitenin simgesi olan Mavi Bayrak göndere çekildi.

Palmiye Plajının ‘Mavi Bayrak ve A + Ödülü’ alması nedeniyle yapılan törene katılan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, site yöneticilerinin çevreye olan duyarlılıklarından ötürü kutladı.

Engürü Sahilkent Sitesi`nin plajında yapılan çevre düzenlemesinin örnek olacak bir davranış olduğunu belirten ve site sakinleri ile buluşan Başkanı Rahmi Gençer, "Sizler burada adeta belediye gibi çalışarak plajında harikalar yaratmışsınız. Buraları çok güzel olmuş. Site başkanı, yönetimini ve site sakinlerini çevreye karşı duyarlılıklarından dolayı kutluyorum" dedi.

“Mavi Bayrak ve A + Ödülü”ne layık görülen Palmiye Plajını gezdirerek detaylı bilgiler veren Engürü Sahilkent sitesi Başkanı Gürsel Uslu, sahildeki ağaçların sulanması konusunda başkandan destek isteğine olumlu cevap aldı veAyvalık Belediyesi belirli aralıklarla sahildeki ağaçların sulanması için tankerle su göndereceklerinin sözünü verdi.              ENVER DOLGUN-AYVALIK

 

 



Anahtar Kelimeler:
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı